Je wilt ideeën voor groei? Lees verder

Klik hier voor uitvoering

Je wilt uitvoering van jouw groei idee? Klik hier

Jij wilt ideeën?

Wil je groeien maar je weet niet hoe? 

Als ervaren commercieel adviseur die snel jouw business begrijpt kan ik jou helpen met het bepalen van aantrekkelijke groei-opties. Kies uit de volgende twee diensten:

1.      Groei-APK ®:

Groei checklist

In twee dagdelen blijkt uit deze 'algemene keuring' , hoe het met het groeipotentieel van jouw bedrijf is gesteld en welke kansen je hebt.

Net als bij een auto-APK lopen we samen je huidige commerciële aanpak na volgens een vaste checklist. We controleren de vitale punten. Na de Groei-APK heb je een simpel overzicht: waar scoor je goed en waar is onderhoud nodig. Je krijgt direct toepasbare onderhoudsadviezen. Concreet en praktisch. 

Jij bepaalt vervolgens zelf, of dat 'onderhoud' moet gebeuren. En of je dat zelf gaat doen - of uitbesteedt aan de expert.

2.     Groei-Traject: 

Groei

In dit 3-maands traject gaan we verder dan bij de Groei-APK. Ik betrek ook jouw team, concurrenten en klanten bij de analyse. Ik begeleid je waar nodig bij de  eerste concrete stappen. 

Aan het eind van dit traject heb je een  commerciële strategie op papier, die past bij jouw bedrijf en die voor jouw gehele team duidelijk is. Het bijbehorend actieplan staat handzaam, overzichtelijk en inspirerend op slechts 1 A4-tje - het gaat tenslotte om de resultaten, niet om een rapport.

Je bent weer klaar voor de toekomst. 

Eward Prendergast ervaringen Auxa moBius consult

 Edward Prendergast 

 moBius consult 

" Elise heeft zich snel eigen gemaakt in onze advieswereld. Ze heeft zich ook goed ingeleefd in hoe slecht wij als ingenieurs in marketing zijn. Uitgaande van die insteek, is ze samen met het team tot goed werkbare oplossingen gekomen. 


Ga gerust met haar in zee, ze zal je niet teleurstellen. "

Je wilt uitvoering?

Heb je al plannen voor groei maar onvoldoende tijd of expertise om ze uit te voeren?

Als ervaren marketing-specialist weet ik, hoe ik jouw ideeën kan realiseren, terwijl jij tijd overhoudt voor de dagelijkse gang van jouw zaken.
Ik word graag jouw eigen externe, tijdelijke marketing manager!

Voor de realisatie van een concreet project met een concreet resultaat. Zoals: 

  • Strategie: ik stel een heldere commerciële strategie op met een concrete groei-ambitie en praktische actiepunten
  • Website: ik ontwerp en bouw jouw nieuwe website  - of ik maak je bestaande website klantvriendelijker en effectiever 
  • Productontwikkeling: ik leid of begeleid de ontwikkeling van jouw productidee, van concept tot introductie bij de handel
  • Klant communicatie: ik verzorg jouw nieuwsbrieven, e-mailings en PR 
  • Social media: ik adviseer over het klantgericht inzetten van social media als Linked-In en Facebook  en verzorg jouw online aanwezigheid

Jouw project voer ik zelfstandig uit. Waar nodig schakel ik ervaren specialisten uit mijn netwerk in. Maar ik kan ook prima samenwerken met jouw bestaande partners. De aansturing van je reclamebureau  of ontwerper neem ik dan graag van je over.

Bottom-line: jij kunt  je blijven focussen op jouw eigen werkzaamheden.


Duur en tarief van onze samenwerking spreken we af in overleg - je wilt tenslotte maatwerk. En als de samenwerking is bevallen, blijf ik graag met een volgend project of ook op 'abonnementsbasis' meewerken aan jouw groei. Zo kun je toch beschikken over een ervaren marketing-professional - zonder dat die op jouw loonlijst staat…

ervaringen Auxa

Herman Olde Hartmann

Crisp Sensation

" De samenwerking met Elise is goed en bijzonder prettig. Zij regelt al enkele jaren de externe communicatie voor ons, zoals de meertalige website, nieuwsbrieven aan onze relaties en wereldwijde persberichten.


Betrouwbaar, snel en in goede afstemming met onze internationale salesmensen. "

Ja, ik wil ideeën en/of uitvoering: