Wat mijn klanten over mij zeggen...

Maria Roth Brederode Consultants

​Positief verrast, concreet resultaat

Ik heb al met diverse adviseurs gewerkt maar werd door Elise toch positief verrast. Vooral omdat zij zich van te voren al in ons bedrijf had verdiept, zodat we direct samen aan de slag konden. Ook leverde ze mij een praktisch stap-voor-stap actieplan. Ik hoefde de stappen maar te volgen - met als resultaat meer aandacht en bekendheid voor mijn bedrijf. 

Ze begrijpt dus duidelijk wat ik als drukke ondernemer nodig heb en helpt mij heel concreet.

Ze doet wat ze belooft, en meer!

Elise is een echte professional. Ze is smart, scherp en snel. Ik heb jarenlang met haar mogen werken in verschillende bedrijven en aan diverse vraagstukken. Variërend van het bouwen van merken, het inrichten van nieuwe business units tot strategische adviezen voor ondernemingen.

En altijd naar tevredenheid. Ze doet wat ze belooft, en meer!"

Cor Lustig Alacer
Herman Olde Hartmann Crisp Sensation

Prettig, betrouwbaar en snel

De samenwerking met Elise is goed en bijzonder prettig. Zij regelt al enkele jaren de externe communicatie voor ons, zoals de meertalige website, nieuwsbrieven aan onze relaties en wereldwijde persberichten.

Betrouwbaar, snel en in prettige afstemming met onze internationale salesmensen."

Doorbraak voor onze omzet

​Wij waren al tijden op zoek naar een doorbraak voor onze omzet. Elise kwam met concrete ideeën en heeft deze ook professioneel uitgevoerd. De resultaten zijn er naar: meer bekendheid, nieuwe klanten en hogere omzet.

Wij kunnen de samenwerking met Elise van harte aanbevelen!"

Evert Bosman Bloom Flowerstudio
Edward Prendergast moBius consult

Goed ingeleefd, werkbare oplossingen

Elise heeft zich snel eigen gemaakt in onze advieswereld. Ze heeft zich ook goed ingeleefd in hoe slecht wij als ingenieurs in marketing zijn. Uitgaande van die insteek, is ze samen met het team tot goed werkbare oplossingen gekomen.

Ga gerust met haar in zee, ze zal je niet teleurstellen."

Scherp inzicht, bruikbaar en concreet

Elise heeft onze stichting diverse keren geholpen met strategisch advies en bijgedragen aan onze communicatie- en bedrijfsplannen. Haar scherp analytische inzicht en helicopter-view op veel verschillende terreinen bleken zowel erg bruikbaar als inspirerend voor het gehele team. Zij kan aan onze doelgroep ‘vertalen’ wat wij voor ogen hebben en maakt dat begrijpelijk en concreet.​

Ze reageert ook direct als wij haar benaderen en dat maakt ons dankbaar voor de samenwerking.”

Gino Smit Youmanitas

Kun jij ook wel wat ondersteuning gebruiken?